-->

19 Aralık 2009 Cumartesi

2 Mutluyum Çünkü Dizim Başladı :)

Cuma günleri favorim dizim Melekler Korusun'du.Severek ve beğenerek son 1 yıldır izliyordum.Hatta yazın devam etmesi de ayrı bir güzeldi :) İzlemeyenler için dizide ana konu olarak bir annenin kızı için neler yaptığı anlatılıyor.Ama farklı karakterlerin yaşamlarından da bahsediliyor.




Melekler Korusun bazen bir gençlik dizisiydi bazen de hayatımızdan bir parçaydı.O yüzden çok severek sürekli takip ettiğim tek diziydi.




Dizide genç çiftler var hepsinin de aşk maceraları ayrı ayrı anlatılıyor.İpek&Barış, Özgür&Deniz, Esin&Erkan, Melek&Salih, Mualla&Fevzi.Hepsinin maceraları ayrı güzel.




Hepsi bir araya gelene kadar neler çektiler :) Özellikle de İpek&Barış.Ama bazıları sonunda kavuştu, bazıları da belki kavuşmanın eşiğinde :)




Favori çiftlerim İpek& Barış ve Özgür&Deniz.




Özgür çok tatlı bir kız.Marjinal bir kişilik.Farklı giyimiyle, saç tarzıyla, konuşmalarıyla kendine has ve çok sevdiğim bir karakter.Özellikle repliklerine bayılıyorum.




Dizi müziklerini Cem Özkan yapıyor ve hepsi birbirinden güzel.Favori müziğim "Bilmeni İsterdim".

İşte bu dizi dediğim gibi yaz tatili yapmadığı için 1 aydır yoktu.Gerçi biraz dizide olaylar farklılaştı ve eski tadı yok gibi.Devamlı olumsuzluklar olmaya başladı dizide.Ama yavaş yavaş düzelecek gibi.Çünkü hayatımızda yeterince olumsukluklar, mutsuzluklar var en azından bir parça dizilerle mutlu oluyoruz.




Sözün kısası uzun aradan sonra dizim başladı ve artık cuma günlerini iple çekiyorum :)

Dizide Barış&İpek görüntülerinden oluşmuş güzel bir klip.Özellikle sonu çok güzel.Kavuşma sahnelerinden bir kısım...



Pin It

2 yorum:

  1. en sevimlisi özgür bence de..insanın böle içne sokası gelio..çok şeker bi şey vala..

    YanıtlaSil
  2. Doğru söylüyorsun valla insanın içine sokası geliyor :)

    YanıtlaSil

"Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilirler." demiş Mevlana.Aynı duygularda buluşmak dileğiyle :)

Sadece adınızı yazarak üye olmadan da yorum bırakabilirsiniz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...