-->

26 Aralık 2009 Cumartesi

0 İzlediklerim Üzerine(3 Film)

Son birkaç haftada izlediğim 3 filmden bahsetmek istiyorum.

Filmlerden biri Gezgin Pantolon Kardeşliği 2



Filmde 4 kız arkadaşın maceraları anlatılıyor.Aslında ben bu filmin 1.sini de izlemiştim.Orada kızlar küçüktü.Şimdi yine aynı oyuncular var ve büyümüşler, hepsi güzelleşmişler :)







Filmde karakterlerden biri arkeolog ve kazı için Türkiye'ye geliyorlar.Türk bir arkeolog bayan onlara yardımcı oluyor.Hatta gelirken arabada bir türk oyun havası çalıyor :) Yabancı bir filmde böyle bir şey görmek beni mutlu etti :)






Filmin oyuncularından biri Gossip Girl dizisinde Serena karakteri.İzleyenler tanırlar onu.
Film gençlik filmi.Eğlenceli, romantik güzel bir film.Gençlik filmlerini sevenlere tavsiye ederim.

Diğer film Aşkım(Cheri)



Filmin başrölünde Michelle Pfeiffer oynuyor.Filmde müstehcen sahneler var biraz :) Ailece izlenebilecek bir film değil.




Aslında bu film biraz Eğreti Gelin'in yabancı versiyonu gibi.Kadınlar hakkında bir şeyler öğretmeye çalışırken arada aşık oluyorlar.




Michelle Pfeiffer bu filmde çok güzel olmuş.Sanki özel olarak bir şeyler yapmışlar.Daha bir güzel görünüyor.Filmi Michelle Pfeiffer hayranlarına tavsiye ederim.


Konusu şu şekilde:

“Aşkım”, zengin erkekleri baştan çıkarmasıyla meşhur 49 yaşındaki Léa de Lonval’le, daha 19 yaşındaki havalı ve deneyimsiz Fred’in altı yıl süren ilişkilerini anlatıyor. 1900′lerin başında Paris’te geçen filmde Léa, rakibesi Charlotte’un oğlu Fred’i kadınlar hakkında bir şeyler öğrenmesi için kanatları altına alır. İlişkileri safi zevkten ibaretken birbirlerine âşık olurlar.


3. Film de Avatar





Sanırım bu filmin çizgi filmi de varmış.Aynı şey mi bilmiyorum ama.Bir arkadaşım çizgi filmini izliyordu ve yetişkinlerden çok hayranı olan bir çizgi film olduğunu söylüyordu.



Filmin çok beğenildiğini duydum.Fragmanını tesadüfen izlemiştim görsel olarak çok hoşuma gitmişti.Geçen gün izledim.Gerçekten tam bir görsel şölen.Fantastik-Bilim Kurgu, tarzında bir film ama uzun bir süre konuşulacağı kesin.



Filmde yarı insan yarı hayvan karışımı kişiler üretiliyor ve bunlar beyin gücüyle bir makinadan kullanılıyor.Filmde sadece bunlar yok, insanlar da var.İnsanlar bu avatarları kullanıyorlar ve gerçekte olmayan farklı bir dünyaya gidiyorlar.Bu avatarlar boyut olarak insanların 2-3 katı denilebilir.Filmin baş karakteri  bacaklarını kaybetmiş zeki bir asker.Bu avatarın içine girerek yeniden bacaklarını kazanıyor.Farklı deneyimler geçiriyor.







Filmi sinemada izlemenizi tavsiye ederim.Çünkü o güzellikleri küçük bir ekranda görmek yeterli gelmeyebilir.Dev ekranda daha net bir çözünürlükle izlenilecek bir film.Bu filmi de tüm film severlere tavsiye ederim.


(¯`v´¯)
`*.¸.*´
¸.•´¸.•*¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ .•´ ¸¸.•¨¯`•. Pin It

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilirler." demiş Mevlana.Aynı duygularda buluşmak dileğiyle :)

Sadece adınızı yazarak üye olmadan da yorum bırakabilirsiniz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...