-->

16 Mart 2013 Cumartesi

2 "Beni Böyle Sev"

Son zamanlarda izlediğim tek bir dizi var.O da "Beni Böyle Sev". TRT1'de ilk tanıtım fragmanları döndüğünden beri  merak etmiştim diziyi.Dizi başladıktan sonra ilk zamanlar izleme fırsatım olmadı ama 3. bölümden itibaren izlemeye başladım.İzledikten bağlanıp kaldım diziye :) Eski bölümlerini izledim sonra izlediğim bölümleri tekrar tekrar izlemeye başladım :)

Oyuncuların kalitesi,içtenliği,sevimliliği, dizisinin konusu, müzikleri her biri ayrı ayrı izleme sebebi.Müzikleri demişken dizide her hafta görüntülerden bir klip yapılıyor ve arka fonda eski müzikler kullanılıyor.Bu da çok hoş bir fikir.Bu hafta yeni kaybettiğimiz Müslüm Gürses'in "Bir Anda" adlı parçasına klip yapıldı.
 
Dizi günümüzdeki vurdulu, kırdılı, entrikalı, acıtasyon, dolu dizilerden uzak, sevimli bir aile dizisi.Umarım bu çizgisini korur ve öteki dizilere benzemez.Çimen Göz ve Ayşem'in maceralarını gülerek ve duygulanarak izleriz :)

Sözün kısası bende pazartesi günleri sendrom diye bir şey kalmadı ben artık her hafta pazartesiyi iple çekiyorum :)






 Bunlar da dizide yapılan kliplerden ikisi





Pin It

2 yorum:

  1. çok sevdim "beni böyle sev"i frağmanların tümünü seyrettim, sanki ben bu filmin içindeyim :)

    YanıtlaSil

"Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilirler." demiş Mevlana.Aynı duygularda buluşmak dileğiyle :)

Sadece adınızı yazarak üye olmadan da yorum bırakabilirsiniz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...