-->

21 Ağustos 2010 Cumartesi

5 Melike Güner ve İncir Reçeli

Hani daha önceki yazımda demiştim ya bu aralar "Doktorlar" dizisine sardım diye.Tek saran ben değilmişim galiba reytingler bayağı yüksekmiş.O yüzden olsa gerek bi günde 3 bölüm art arda veriyorlar :)

İşte bu dizideki Zenan karakterini çok sevdim.Bazı huylarını biraz kendime benzettim.Azimli, çalışkan, kafasına koyduğunu yapan.
Bu karakteri oynayan kişiyi merak ettim ve küçük bir araştırma yaptım.Daha önce de birçok dizilerde rol almış bir isim: "Melike Güner".Oyunculuğunu zaten beğeniyordum ama bu karakterle daha çok ilgi alanıma girdi.Ekmek Teknesi, Kızlar Yurdu gibi dizilerde hep aklı başında bir karakteri canlandırmıştı.Hep iyi projelerde yer almış bir oyuncu.

Şimdilerde ise Kılıç Günü adlı dizinin kadrosunda rol alıyor.Buradaki oyunculuğunu da büyük bir merakla bekliyorum.

Bir de film çekimi varmış:"İncir Reçeli"



Filmin konusu aşk.Biraz da dram.Fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla güzel bir aşk hikayesine benziyor.Gerçi filmin çıkışına çok varmış.2011 Şubat'ta çıkıyormuş.Ama ben şimdiden filmi çok merak ediyorum.





Bu da filmden bir sahne.Şarkıyı da çok sevdim :)


" Hiç yadırgamadım yüzünü, inan çok tanıdık. Gönlüme hoş geldin sevdiğim, kusura bakma ortalık biraz dağınık... "


"Ä°ncir Reçeli" Teaser...
Yükleyen Shelaercin. - TV dizilerini ve programlarını online izleyin. Pin It

5 yorum:

  1. Günaydın! Maviş!

    Hayranı olduğun Zenan rolünü oynayın,Melike Güner'miş Bunu da senden öğrendim,geçmiş postta filmin bazı bölümlerini uyduruk (yapmacık) olduğunu söylesem de,senin gerçek mizaçına benzerliğini duyunca,seni tanıyabilme açısından olsa gerek,ilgimi çekmeye başladı daha doğrusu bende doktorcu oldum.Diziyi takip ediyorum. Azmin neler getirebilceği,tuttuğunu koparmanın uğraşlarını irdeliyorum,hiç te fena olmuyor,İnsan başlangıçta seyredemeyeceğini sandığı filme bayağı yoğunlaşabiliyor!
    Etken nedir? sorusunun cevabı ise,duygularımın ayyukunda.
    İnçir Reçeli'nede merak sardı beni koyduğun şarkı hoş olsada,kendimi yağmurda ıslanan adamın yerine konuklandırdım,ama bank'tan bir türlü kalkamıyorum.Gök gürültüsüyle gelen yağmurlar beni böylesine ıslatıyor işte. Ben de bu sanal rölü sevdim.))
    Sevglerimle.:))
    (ne)

    YanıtlaSil
  2. Nida Ersin, sizin de doktorcu olmanıza sevindim :) Tamamen benzemesek de bazı karakter özelliklerimiz benziyor.Ama ben onun kadar açık sözlü ve suratsız biri değilim :)
    Yağmurlu havada da öyle bi bankta oturmak bazen güel geliyor insana.Bütün kötü enerjiyi, beynindeki düşünceleri atıp, rahatlayabiliyorsundur.Hiç denemedim ama denesem sanırım böyle olurdu :) Sevgiler size de :)

    YanıtlaSil
  3. incir receline bayldim sözler ve sarki harika, mrakla filmi bekliyorum. incir receli kulaga ne hos geliyor

    YanıtlaSil
  4. Nesgisce, evet kesinlikle sözler harika.Şarkı da ayrı güzel zaten.Filmden sözler yayınlandıkça da ara ara paylaşıcam blogumda.

    YanıtlaSil
  5. eger gercekten sokak aralarında bı sevgı var ve halla bır umut sokak lambası halla dıgerlerınden daha aydınlık yanıyorsa hayattınızda mutlaka ızleyınn bı parca bırakacaksınız oturdugunuz koltuga cunku!!!

    YanıtlaSil

"Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilirler." demiş Mevlana.Aynı duygularda buluşmak dileğiyle :)

Sadece adınızı yazarak üye olmadan da yorum bırakabilirsiniz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...