-->

25 Ağustos 2010 Çarşamba

8 Beyaz Olmalı!

Bu aralar gittiğim ev gezmelerinde dikkatimi çeken bir şey var.O da mobilyalar ve mobilyaların renkleri.Herkeste ya siyah ya da kahve tonları oluyor.Dikkat ediyorum da sanki bu renkler evi sıkıcı hale getiriyor.Evin içinde oturduğunda zaten sıkılıyorsun bu renklerin de etkisiyle sıkıntı arttıkça artıyor.

Aslında daha önce de söylemiştim dekorasyona pek ilgim yoktur diye ama.Annemle eve mobilya bakarken ilgim haline geldi bu aralar.Modeller, renkler...

Ben de kendi evimi hayal ediyorum.Bu renkler olmamalı diyorum.Benimki beyaz olmalı...

O evde yaşadıkça içim açılmalı.Sıkılıyorsam evim beni sakinleştirmeli.Mobilyalar beyaz olmalı.Perdeler, örtüler çiçekli olmalı.O beyaza hafif canlılık verecek renkler olmalı aralarında.Benim evim böyle olmalı.

Bu aralar hayallerim bu yönde :) Belki de yaşadığım küçük birkaç sıkıntıdan dolayı beyazı kendime çıkış kapısı olarak seçmişimdir.Kim bilir :)















Fotoğraflar alıntıdır.
Pin It

8 yorum:

  1. benimde içimi sıkar koyu renk. giyimde hani belki bir yere kadar siyah tercih edilebilir ama takip edecek blog seçerken bile sayfanın iç açıcı olmasına dikkat ediyormuşum meğer. Geçen fark ettim :D Ferah ferah mis. Gerçi öncelik mavi. Zaten benim gibi adama beyaz biraz sakat olur :D

    YanıtlaSil
  2. Günaydın Mavi!

    Benimde içimi ısıtmıyor koyu renkler, lakin tüm tonların beyaz olası "duvarların,avizelerin" önceleri hitap etsede görsel zevklere, sonraları bıkkınlık yaratabileceği kuşkusu var bende.
    Mutfakta duvar ve tavanlar uçuk mavi olsaydı veya (duman renginde), avizelerde morumsu; daha hoş kalıcı bir huzur verebilirdi içinde ikamet edenlerine. Mavişim resimler alıntı herhalde, yoksa İzmit'te böyle bir dekarasyon mağazası varmı? varda bizim mi haberimiz yok:)
    Perde seçeneğin super doğayı ne kadar çok sevdiğin motiflerden belli oluyor. Yatak odasındaki gardorap duvar kağıtlarıyle çok uyum sağlamış bunu da belirtmem lazım "eksper gibi konuşuyorum değilmi" kusuruma bakma...
    Sabah sabah bu kadar zahmetin için teşşekkür ediyor,sevgiler gönderiyorum sana=))

    YanıtlaSil
  3. benimde mobilya da favori rengim beyaz bence her tür konsepte uyuyor uygun aksesuar ve objelerle süslenince ister cıvıl cıvıl ister soft bir görünüm elde ediliyor

    YanıtlaSil
  4. Benimde hayalim seninkiyle aynı. Beyaz insana huzur veriyor bir sene kaldı evlenmeme şimdiden arayışa başladım insanın evini hayal etmesi çok başka heyecan verici bişi....
    sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. tam da bu hayallerini gerçeğe dönüştürme sürecinde, yani evllik aşamasında işte tüm istediklerine bir çomak sokuluyor..yok olmaz beyaz olmaz temizliği zordur, sonra çok pişman olursun sesleri yankılanıyor, ama ben hiçbirine aldırış etmedim evimi bembeyaz döşedim:)
    evet beyaz insanı yoruyor ama ziyadesiyle de mutlu ediyor=)

    YanıtlaSil
  6. Mavi, evet dediğin gibi giyimde siyah tercih edilebilir.Hele ki zayıf gösteriyorsa :) Ben de sayfaları takip ederken açık renk olmasına dikkat ediyorum.Koyu renk içimi sıkıyor.Yazılar okunmuyor zaten.Ama senin de dediğin gibi en öncelikli rengim mavi :)

    Nida Ersin, evet tamemen beyaz hoş olmaz zaten.Ben de aralara renk serpiştirilmesi taraftarıyım.Daha çok mobilya beyaz olmalı.Kullanılan aksesuarlar da farklı renklerde.Pembe ve mavi olursa daha güzel olabilir :)
    Evet resimler alıntı.İzmit'te var mı böyle yer hiç bilmiyorum :)
    Aslında resimleri genel olarak görünüşlerine göre seçtim.Ayrıntılarına pek bakmadım.Siz benden çok dikkat etmişsiniz :) Sevgiler :)

    Burcu, kesinlikle her renkle kombin yapılabilir.İstenilen her şekle sokulabilir.Kullanımı daha rahattır mutlaka öteki renklere göre.

    Sessizce, ne güzel hayallerimiz ortakmış :) Seninkine az kalmış ama benim daha çok var :( Umarım her şey evinde istediğin gibi olur.Sevgiler :)

    zeynep, hiç başkalarının sözüne bakmaya gerek yok.Seni ne mutlu ediyorsa onu yapmalısın.Belki o temizliği yapmak bile seni mutlu edebilir :) İyi de istediğini yapmışsın.En önemlisi de bu zaten.

    YanıtlaSil
  7. kesinlikle katılıyorum...
    beyaz...evi güzel kılan renk bence de:))

    YanıtlaSil
  8. Cep Aynası, evet evi hem güzel gösteriyor hem de diğer renklerin ortaya çıkmasını sağlıyor.Muhteşem uyum :)

    YanıtlaSil

"Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilirler." demiş Mevlana.Aynı duygularda buluşmak dileğiyle :)

Sadece adınızı yazarak üye olmadan da yorum bırakabilirsiniz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...