-->

28 Temmuz 2010 Çarşamba

7 Fuar Zamanı

İzmit'te yaz oldu mu fuar açılır.Fuarda çeşitli etkinlikler yapılır, lunapark olur.Küçüklüğümüzde fuarın açılmasını sabırsızlıkla beklerdik.Fuar açıldı mı gitmek için can atardık.Lunapark vazgeçilmezimizdi.

Ama şimdi eski heyecanımız kalmadı artık.Hayat telaşından mı yoksa eski tadı alamadığımızdan mı nedir artık açıldığında öyle heyecanımız olmuyor.Gitmek can atma zamanları çok gerilerde kaldı.

Geçenlerde 6 yıl öncesi dershane arkadaşlarımla değişiklik olsun, birlikte güzel vakit geçirelim diye gitmeye karar verdik.Ne tuhaftır ki dershane arkadaşlarımla lise arkadaşlarımdan daha çok görüşüyorum.Daha samimiyiz ve birlikte daha çok vakit geçiriyoruz.

Yine güzel bir günde bir araya geldik ve yine çok güzel bir gün geçirdik.Birlikte yemek yedik, ardından fuarın ortasında bulunan gölün etrafında çimenlere yayılıp çekirdek çitlettik :) Gölde yunuslarla dolaşan insanları izledik.Lunaparka gidip hediye kapmak için halka attık :)

Pazar günü olduğu için çok kalabalıktı ve ne yazık ki bir şeye binemedik.Birlikte çarpışan otolara binsek çok güzel olurdu ama orada da olay çıktığı için yaklaşamadık bile :(

Gecenin ilerleyen vakitlerinde hadi biz de yunus keyfi yapalım dedik ve yunusa binip mehtabı seyrettik.

Hepimiz açısından çok güzel bir gündü.

Bunlar da benim makinamdan etrafa ve manzaraya dair fotoğraflar...














Pin It

7 yorum:

  1. 6. kareyi çok sevdim, kontrat flan süper olmuş

    YanıtlaSil
  2. izmitlimisin sen:) ben sakaraliyimda:) eger öyle ise u durumda komsuyuz.

    YanıtlaSil
  3. Maviş slm.
    Bloguna yazma sözünde durduğun için tşk.ediyorum.
    Çok güzel estanteneler yakalıyorsun,kontraslığı manüel mi ayarlıyorsun outm.mi ben karar veremedim.Cybert' lerin blende ayarları super "Media Mark" ta biraz inceledim gerçekten Sony tüm elektronik apreyleri fevkalede...

    Yanlız, Yunuslardan bişey anlayamadım bod türü birşeylermi?
    Umutlarınızın tükenmemesi dileğiyle.))
    (ne)

    YanıtlaSil
  4. Nergisce, evet İzmitliyim.O halde komşuyuz :) Ne güzel yakınmışız :)

    Nida Ersin, takip ettiğiniz için asıl ben teşekkür ederim.Aslında daha fazla yazmak istiyorum ama sıcaklardan pek elim gitmiyor.

    Fotoğraf makinamda pek ayar yapmıyorum.Görüntü ayarlarını photoshop programlarında yapıyorum.Bu konuda photoscape çok daha basit.Onda kontrast ve derinlik ayarları yapıyorum.Sadece 6. resimde vintage görüntüsü vermek istedim.O yüzden sarı tonlarında renklendirme yaptım.

    Göldeki yunuslar da, evet bir tür bot çeşiti.Yunus görüntüsünde.Üzerinde pedalları var.Gölde onlarla dolaşmak çok keyifli :)

    YanıtlaSil
  5. dönme dolaplı foto favorim..

    YanıtlaSil
  6. edabella, teşekkürler :)

    YanıtlaSil

"Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilirler." demiş Mevlana.Aynı duygularda buluşmak dileğiyle :)

Sadece adınızı yazarak üye olmadan da yorum bırakabilirsiniz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...