-->

31 Mart 2013 Pazar

9 Bernardo Hakkında

Merhabalar.Şu günlerde Bernardo'dan almak istediğim bazı yemek ve kahvaltı takımları var.Ama internetteki yorumlara bakınca pek olumlu yorumlar olmadığını gördüm.Daha önce Bernardo'dan 2 adet çatal-bıçak takımı aldım.İkisini de çok severek aldım.Çeyize aldığım için kullanma şansım olmadı ve kalitesi hakkında bir bilgim yok henüz.Sadece aldığım bir kupayı kullandım ve onda hiçbir problemle karşılaşmadım.Yani makinede bozulma, boyasının dökülmesi gibi hiçbir sorun olmadı.

Bernardo diğer markalara göre pahalı bir marka.Ve biz sevdiğimiz, beğendiğimiz desenler için yüksek fiyatlar ödüyoruz.Hem yüksek fiyat verip hem de kalitesiz ürün almak istemeyiz.Eğer bu yemek ve kahvaltı takımlarından alıp da kullananlar varsa bir problemle karşılaştılar mı?Ya da tavsiye ederler mi?Bu konuda yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.




Pin It

9 yorum:

  1. Bu takımları değil fakat bernardo'dan aldığım yemek takımımı hiçbir sıkıntı yaşamadan kullanıyorum 3 yıldır belki yardımcı olur bu bilgi :)

    YanıtlaSil
  2. son bir ay içinde kız kardeşim neredeyse bütün çeyizini bernardo'dan dizdi. Desenlerin inanılmaz bir albenisi var. İşallah bir sıkıntı yaşamaz çünkü ciddi para ödedik yahu bisey olursa insanın içi burkulur :) Ama bütün tasarımlar birbirinden güzeller valla ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle desenler insanları çok cezbediyor.Bir de bu kadar pahalı o zaman kalitelidir diye de düşünüyor insan.Umarım sizin aldıklarınızda da sorun çıkmaz :)

      Sil
  3. Ben de Bernardo'dan yemek takımı aldım ama ben de daha hiç kullanmadım. Kullanan arkadaşım çok memnundu, onu söyleyebilirim:)

    YanıtlaSil
  4. Bende bernardo kullanmadım ama şu parisli takımda gözüm var:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de onun yemek takımını düşünüyorum :) Umarım iyi çıkar.

      Sil
  5. Uzun süredir Bernardo'nun kahvaltı takımlarını inceliyorum.
    Hatta blogumda şu adreste (http://birdunyafikir.blogspot.com/2013/08/bernardo-kahvalti-takimlarindaki-kafa.html) detaylı bir yazı da hazırlamıştırm.
    Kahvaltı takımlarının fiyatlarında 3 ay kadalık bir zaman diliminde sürekli farklılıklar gözüme çarpıyor.
    Ürünler çok güzel, hiç bir diyeceğim yok.
    Fakat fiyat konusunda kafaları biraz karışık;)

    YanıtlaSil

"Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilirler." demiş Mevlana.Aynı duygularda buluşmak dileğiyle :)

Sadece adınızı yazarak üye olmadan da yorum bırakabilirsiniz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...