-->

14 Mart 2011 Pazartesi

4 Hoşgeldin Bahar

Güneş yüzünü gösterdi ya benden mutlusu yok bugünlerde.En sevdiğim mevsim gelmiş daha ne olsun :) Belki yine soğuk gelir arada ama olsun bu karlı günlerden sonra bugünleri de gördüm ya bu bana yeter.

Sabah pencereden içeri vuran ışığı görünce uyuyamadım bugün.Bu güzel günün tadını çıkarmak istedim.Balkona çıkıp etrafı seyrettim.Güneşin sıcaklığını bütün iliklerimde hissettim.Güneşle birlikte etraf ne kadar da güzel.Her şey en güzel rengine bürünmüş.

Etrafı seyrederken bahçede birkaç güzellik gördüm.Baharın müjdecisi çiçekler.Onları görünce daha bi iyi hissettim kendimi.

Bu arada uzun zamandır yazmadım çünkü bloguma girebilen kimse olduğunu düşünmüyordum.Ama bugün gördüm ki hala girebilen kişiler, burayı takip eden kişiler var.O yüzden yazma zorunluluğu hissettim kendimde.Aslında ne kadar da alışmışız bloglarımıza.Yazma duygusu o kadar işlemiş ki içimize istesek de ayrı kalamıyoruz.Dönüp dolaşıp yine burada buluyoruz kendimizi.

Pire için yorgan yakan zihniyetleri de kınıyorum."Hayallerine dokun" diyorsunuz.Başkalarının hayallerini elinden alarak mı bunu başaracaksınız.Emin olun ki  kimsenin buna gücü yetmez.Siz sadece kendinizi kandırırsınız.







Bu mavi minik çiçeklere aşık oldum : ) Merdivenin kenarında kendiliğinden bitivermişler.




Pin It

4 yorum:

  1. Baharın gelişini simgeleyen resimlerin duyguların kadar güzel.
    İnş. kimsenin gücü yetmez paylaşım özgürlüğümüzü kıstlamaya.:)

    Ayrıca; Joponya'nın uğradığı debrem felaketine, bide İ. Tatlıses'e yapılan suikasta çok üzüldüğümü söylemek istiyorum:))
    sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Nida Ersin, teşekkür ederim.Umarım bu yasak bir an önce kalkar.

    YanıtlaSil
  3. fotoğraflarını tekrar görmek öyle güzel ki.. ( gecikmiş hatta çok gecikmiş mim gelicek :)

    YanıtlaSil
  4. Selfet, teşekkür ederim canım.Olsun canım sorun değil bu aralar zaten blogların kapatılması herşeyi engelledi.Önemli olan şimdi yeniden bloglarımıza geri dönebilmemiz :)

    YanıtlaSil

"Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilirler." demiş Mevlana.Aynı duygularda buluşmak dileğiyle :)

Sadece adınızı yazarak üye olmadan da yorum bırakabilirsiniz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...