-->

12 Aralık 2010 Pazar

3 Strawberry Alışverişim

Strawberry'den ilk defa alışveriş yaptım.Ne zamandır merak ediyordum beğendiğim ürünler indirime girince de fırsat bu fırsat deyip aldım.

İnternet üzerinden alışveriş yapacaksam ilk önce o siteden alışveriş yapmış kişilerin yorumlarını okurum o yüzden ben de zaman zaman internetten yaptığım alışverişlerimi paylaşıyorum.

Bu alışverişimi bayramdan önce yapmıştım ve araya bayram girdiği için bayramdan sonra geldi.Bayram girmese sanırım 5-6 günde gelecekti.Ayrıca ürünler İsveç'ten geldi.

Strawberry'den şu an da kampanyası devam eden 2 tane set aldım.İkisinin de mavi olması tamamen tesadüf :)


Bu mavi kutulu seti ne zamandır beğeniyordum, bir de Bourjois ürünlerini merak ediyordum.O yüzden iki set de Bourjois'den oldu.



Bu aralar kahve tonlarında makyajı seviyorum.Far, ruj, alllık.O yüzden mavi kutuyu seçtim.

Ürünlere gelecek olursak Bourjois ürünleri çok kaliteli değil ama kötü de değil.Yani Maybelline kalitesinde
Bu setin kokusunu ben çok sevdim.Kutuyu açtığımda bütün ürünlerden karanfil ve tarçın karışımı bir koku geliyor ve bu çok hoşuma gitti.
Ürünler buradakinden daha açık renkteler.Farlar daha açık kahve tonları.Allık açık şeftali tonunda.Ruj da yine kahve tonlarında.Güzel bi set ben çok sevdim.


Diğer sete gelecek olursak o da yine açık mavi bir makyaj çantası içinde maskara setinden oluşuyor.



Bu rimellere gelecek olursak mavi ve yeşil olanlar rimelin üzerinden renk vermek için.Beyaz olan makyaj düzeltici.Siyah olan da rimel.Kalitesi normal.Maybelline rimellerinin daha iyi olduğunu söyleyebilirim.



Bir de hediyeler var tabi.25 dolar üstü alışveriş yapanlar için hediye seçenekleri vardı.Ben kahve tonundaki farı seçtim.Bir de bayrama özel olarak Calvin Klein ruj hediye ediyorlardı.





Hediyelerin ikisi de çok güzel.Farın rengini ve yapısını sevdim.Ruja da bayıldım.Hem rengi, hem yapısı hem de kutusunu çok sevdim.Renk olarak 125 seçmiştim.Beklediğimden koyu geldi ama yine de çok güzel.




Pin It

3 yorum:

  1. Hepsi çok güzelmiş.Hele eyfel kuleli mavi çantaya bayıldım :) İyi günlerinde kullan inş. :)

    YanıtlaSil
  2. Hepsini bende beğendim sağlıklı günlerinde kullan, biraz geç gelmişler ama sonuçta istediklerine sahip olmuşsun:))

    YanıtlaSil
  3. Selfet, teşekkür ederim canım :) Eyfelli şeyler bu aralar hoşuma gidiyor :)

    Nida Ersin, teşekkür ederim.Bayram araya girmeseydi daha çabuk gelirdi :) Posta gelince bütün beklemeyi unutuyorum zaten :)

    YanıtlaSil

"Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilirler." demiş Mevlana.Aynı duygularda buluşmak dileğiyle :)

Sadece adınızı yazarak üye olmadan da yorum bırakabilirsiniz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...