-->

14 Aralık 2010 Salı

10 Hırka Süsledim

Ne zamandır kafama göre birkaç hırka süslemek istiyordum.Pazardan çok uygun fiyata bu 2 hırkayı deneme amaçlı aldım.

Düz olan bu 2 hırkanın önce düğmelerini değiştirdim.Sonra da her ikisinin üzerine hazır dantellerden süslemeler yaptım.İçime sindi her ikisi de.Dikişlerini elde yaptım.Daha sonra sağlam olması için makinadan geçiricem.



Bu hırkanın rengi gri gibi çıkmış ama değil.Hırkanın rengi koyu bej.













Pin It

10 yorum:

  1. çok hoş. ben özellikle siyah olnaa bayıldım.. ben de öyle bişi yapmak istiyoduum ama bi türlü fırsatım olmuyoo. güle güle giy..

    YanıtlaSil
  2. bence harika olmuş...ikinciye özellikle bayıldım...

    YanıtlaSil
  3. MODAVESAİRE, teşekkür ederim.Ben de pek yapamıyorum aslında genelde üşeniyorum :) En sonunda üzerimdeki tembelliği attım yaptım bunları :) Fırsatın olduğunda sen de yaparsın umarım.

    zeynep, teşekkür ederim canım :)

    Keddy, blogunu takip ediyorum zaten :)

    YanıtlaSil
  4. Ben de pek düşkündüm böyle süslemelere; danteller, pullarla ,işlemeler .. şimdi 2 çocukla zor geliyor çok.. ama bakması zevkli geliyor hala.. pek güzel sizinkiler de.. elinize sağlık

    YanıtlaSil
  5. Ne güzel olmuş, sade hırkalara değişik bir hava katmış. Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  6. Deli Anne, teşekkür ederim.Doğrudur mutlaka, çocuklar insanın bütün vaktini alır.Ama bir şeyler üretmek kadar evlatların yaşamını şekillendirmek de çok önemli.

    Hobi vakti, teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  7. Prensesim senin Ana okul öğretmeni olman bile bence yeterli değil.Tatalım senin moda stilisti olmanda gerekiyor benim acizhane kanaatıma göre görsellettiklerinin hepsi super:))
    14 aralıkta Almanya'ya döndüm=)

    YanıtlaSil
  8. Nida Ersin, branşım ana okulu değil Türkçe :)Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim :) Küçüklüğümden beri sanata ilgim var.Bir şeyler üretmeyi seviyorum tabi üzerimdeki üşengeçliği atabildiğim sürece :)Siz de kuş misali bi buradasınız bi orada :)

    YanıtlaSil
  9. ufacık dokunuşlar bütün havasını değiştirmiş :) güle güle kullan..

    YanıtlaSil

"Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilirler." demiş Mevlana.Aynı duygularda buluşmak dileğiyle :)

Sadece adınızı yazarak üye olmadan da yorum bırakabilirsiniz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...