-->

18 Temmuz 2010 Pazar

5 Kocaman Bir Ohh Bee :)

Demek istiyorum :) Evvet nihayet sınavım bitti.İyisiyle kötüsüyle geçti gitti.Umarım sınava giren herkes hakkında hayırlısı olur.Az da olsa üzerimden bir yük kalktı.Az da olsa diyorum çünkü insan aylarca ders çalışınca hala bittiğine inanamıyor.Sanki yine bir şeyleri bırakıp ders çalışmak zorundaymışım gibi hissediyorum.Daha tatil moduna tam olarak geçemedim :)

Sınavım bittiğine göre bu tatil zamanında hep gezip eğlenip, hem de kafamdaki projeleri gerçekleştirebilirim.Önce biraz dinlenip kendime gelmem gerekiyor tabi :) En kısa sürede yeni fikirler ve projelerle görüşmek dileğiyle.. Pin It

5 yorum:

  1. Haydi geçmiş olsun, iyi sonuçlansın inşallah. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. İnşallah sınavların başarılı geçmiştir.)) Bu arada bana çok uzun gelen yazmadığın 17 günün acısını yeni proje ve yeni "fhrist klas" albümünle kapatacağını umuyor sevgiler gönderiyorum.
    (ne)

    YanıtlaSil
  3. İnşallah sınavların başarılı geçmiştir.)) Bu arada bana çok uzun gelen yazmadığın 17 günün acısını yeni proje ve yeni "fhrist klas" albümünle kapatacağını umuyor sevgiler gönderiyorum.
    (ne)

    YanıtlaSil
  4. İnşallah sınavların başarılı geçmiştir.)) Bu arada bana çok uzun gelen yazmadığın 17 günün acısını yeni proje ve yeni "fhrist klas" albümünle kapatacağını umuyor sevgiler gönderiyorum.
    (ne)

    YanıtlaSil
  5. Neduk, çok teşekkür ederim.Umarım iyi olur.Benden de sevgiler.

    Nida Ersin, valla sınavım nasıl geçti bilemiyoum, tek dileğim emeklerimin karşılığını almak.
    Demek yazmayalı 17 gün oldu hemen bu açığı kapatmak lazım o zaman :) Sevgiler.

    YanıtlaSil

"Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilirler." demiş Mevlana.Aynı duygularda buluşmak dileğiyle :)

Sadece adınızı yazarak üye olmadan da yorum bırakabilirsiniz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...