-->

26 Mart 2010 Cuma

7 Süvari Kozmetik Alışverişim

Kadınlar Günü'nde alışveriş sitelerinde dolaşırken bir de Süvari Kozmetik'e bakayım dedim.Çünkü ara ara güzel indirimler oluyor.Bir günlüğüne indirim vardı.Aslında duyuru yapmıştım ne kadar sürer bilmiyorum demiştim ama indirim bir günlükmüş.

Loreal, Maybelline ve daha başka ürünler neredeyse yarı yarıya indirime girmişti.Benim de cilt temizleyicilerim bitmek üzereydi.Bir de böyle güzel bir indirim görünce dayanamadım birkaç şey aldım.



Aldığım ürünlerin fiyatı:

Loreal Pure Zone İkili Set:7,70 TL
Maybelline Colossal Maskara:7,40 TL
Loreal Göz ve Dudak Temizleyici:8,50 TL




Bir de yanında hediye ürün göndermişler.Flormar çanta ve Verita dudak kalemi.
Daha önce de alışveriş yapmıştım ve her alışverişte küçük de olsa mutlaka hediye gönderiyorlar.





Çanta çok şık ve güzel.
Dudak kalemi de, arasam herhalde bu kadar uygun bir renk bulamazdım.

Aldığım ürünlerle ilgili düşüncelerime geçersek:

Maybelline Colossal Volume Express Maskara::Ne zamandır merak ettiğim bir üründü.İndirimde görünce aldım.Ben rimelden uzunluktan çok dolgunluk vermesini isterim.Bu rimel de güzel dolgunluk veriyor.İstediğim gibi bir ürün.Sadece biraz topaklanma yapıyor sürerken.Biraz o hoşuma gitmedi ama dolgunluk açısından çok beğendim.



Loreal Göz Makyajı Temizleme Losyonu(Hassas Gözler İçin):Bu son zamanlarda en beğendiğim ürün.Daha önceleri için makyaj temizleme mendilleri kullanıyordum kolaylık için ama bunu kullanmaya başladığımdan başka bir şey kullanamıyorum.Gözde ferahlık hissi veriyor ve gözün içine kaçsa bile hiç rahatsız etmiyor.Hatta bunu kullandıktan sonra temizleme mendili kullandım bir defa gözümü rahatsız etmeye başladı.Bu ürün fena alışkanlık yapıyor :)



Loreal Pure Zone(Yağlı Ciltler İçin Temizleyici):Bunun için süper bir ürün diyemem ama benim cildim çok yağlıdır.Yıkadıktan 1 saat sonra yağlanır.Bu ürün yağlanmasını geciktiriyor.Bu açıdan beğendim.Ama sivilcelere pek etki ettiği söylenemez.Yani geçirmiyor.Şu an sitede bu ikili set 12,90 TL.Piyasaya göre hala uygun bir fiyat.



Siteye ara ara bakmanızı tavsiye ederim.Çünkü çok güzel indirimler olabiliyor.Hediyeli ürünleri de oluyor bazen.Siteye bakmak için tıklayın.


(¯`v´¯)
`*.¸.*´
¸.•´¸.•*¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ .•´ ¸¸.•¨¯`•. Pin It

7 yorum:

  1. evet süvarinin indirim ve kampanyaları güzel oluyor, takip etmek lazım, güle güle kullan ürünlerini ;)

    YanıtlaSil
  2. keyifle güle güle kullan hepsini canım

    YanıtlaSil
  3. Cecilacım evet aynen öyle.Teşekkür ederim.

    Stil Direktörü çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. Aldıklarının hepsini iyi günlerinde kullan.Bu arada göz makyaj temizleyicisinin suda çıkmayan makjaya özel olanı var görmüşsündür 2 renkli yoğun mavi biraz.Onu kullanırsan bundan hemen vazgeçersin :) Bu biraz zor çıkarıyor o hemencik siliyor göz makyajını.Ben de bunu kullanıyordum,sonra diğerinden aldım,aklında bulunsun :)Siteye de bi gözatayım çok saol ;)

    YanıtlaSil
  5. Evet biliyorum onu.Aslında bu defa onu almayı düşünüyordum ama bu indirimde olunca şimdilik bu olsun dedim :) Onu da kullanmaya başladım mı artık hiçbir şey kullanamam herhalde :) Önerin için teşekkür ederim ;)

    YanıtlaSil
  6. ii günlerde kullan. benim nasıl haberim olmadı bu indirimden diye üzüldüm:(

    YanıtlaSil
  7. Yetenek-Sizin, teşekkür ederim.Süvari Kozmetik genelde özel günlerde indirim yapıyor.Yine indirim olur üzülme.

    YanıtlaSil

"Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilirler." demiş Mevlana.Aynı duygularda buluşmak dileğiyle :)

Sadece adınızı yazarak üye olmadan da yorum bırakabilirsiniz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...