-->

14 Mart 2010 Pazar

4 E.l.f. Alışverişim

Alışveriş bütün bayanların hastalığı malum :) Ama blog dünyasına adım attığımızda alışveriş artık bir çılgınlık haline dönüşüyor.Nerede indirim, nerede kampanya var anında haber alabildiğimiz için içimizde küçük alışveriş canavarı büyüdükçe büyüyor :)

"Bir Alışverişverişkoliğin İtirafları" filmini izlemeyen kaldı mı bilmiyorum ama izlemeyen bayanlar mutlaka izlemeli.Kendinizden bir parça bulacaksınızdır mutlaka :)

2 hafta önce E.l.f.'te ücretsiz kargo(free shipping) vardı.Ben de denemek amacıyla merak ettiğim ürünlerden birkaç parça bir şey aldım.Makyaj ürünlerinde en çok ruj, rimel ve far kullanırım.Rimelde pek değişiklik yapmam hep aynı markaları kullanırım(Estee Lauder, Loreal, Maybelline).Ama far ve rujda gördüğüm her markayı denemek isterim.E.l.f.'in de en çok bu ürünlerini merak ediyordum.

Açıkçası kargonun bu kadar çabuk geleceğini düşünmemiştim.Cuma günü sipariş verdim ve salı günü kargom geldi.Yani 4 günde elime ulaşmış oldu.Ürünlere gelecek olursak, aldığım ürünler şunlar:



Makyaj fırçası(Total face brush):Henüz kullanmadım.Sadece yapısına baktım.Yumuşak, rahat kullanılabilir.Ben yüzüme pek bir şey sürmem.Sadece özel günlerde fondöten, pudra, allık kullanırım.E.l.f.'in fırçaları övülünce ben de denemek için bir tane alayım dedim.Aslında Studio serisi daha çok övülüyor, ben kargonun gelip gelmeyeceğinden emin olamadığım için bunu aldım şimdilik :)

Dudak parlatıcı(Super Glossy Lip Shine-Juiced Berry):Hafif plastikle karışık meyve kokusu var.Aslında bloglarda E.l.f. ürünlerinin çok kötü koktuğu söyleniyordu ama bana o kadar da kötü gelmedi.Kullanılmayacak kadar kötü değiller.Pek renk verdiği söylenemez.Ayrıca simli de değil.Bir dahaki sefere Pink Kiss'i almayı düşünüyorum.Onun yapısı daha simli gibi.

Dudak parlatıcı(New Mouture Lip Color-Pink Lemoned 06):Bunun da hafif naneli bir kokusu var.Sürüldüğünde dudakta hafif bir yanma oluyor, sonra geçiyor.Bu diğerine göre daha iyi diyebilirim.Ucunda bir sünger var ve altındaki kısmı çevirince süngerli kısma geliyor.Bu özelliğini sevdim :) Bundan tekrar almak istiyorum.Biraz renk de veriyor.Yapısı güzel.Yalnız çok çabuk biter gibi görünüyor :)

Takma kirpik(Dramatik Lash Kit):Kullanacağımı pek sanmıyorum :) Sadece hoşuma gitti, elimin altında bulunsun, belki lazım olur diye aldım.



Far(Nymph Dreams):Bunu çok sevdim.Flormar farları kadar var.Bazıları simli bazıları simsiz.Bunun farklı renklerini almak istiyorum.Bir de fırçaların bulunduğu kısımda ince bir ayna var.Onu da çok beğendim.

Aydınlatıcı(Shimmering Facial Whip-Persimmon):Bunu da ben allık olarak kullanmayı düşünüyorum.Çünkü rengi açık pembe tonunda.Hafif allık olarak kullanılabilir.

All Over Cover Stick(Honey Light):Türkçe adının ne olduğunu çözemedim çünkü her işe yarıyor :) Bunun farklı renkleri far, ruj, allık olarak kullanılabiliyor.Ben bunu ten rengime uygun olarak aldım.Çünkü kapatıcı olarak kullanmayı düşünüyorum.Aslında tenime bu kadar uyacağını düşünmemiştim.Tamamen uydu.Kokusu biraz tuhaf.Portakal kabuğu kokusuyla, plastik kokusu karışık gibi.Yüzüme süreceğim için kokusu çok sorun değil.Çok ağır, kullanılmayacak kadar kötü değil.

Alışveriş yazısı yazmayı çok sevdim :) Ara ara böyle paylaşmayı düşünüyorum :)

Bu arada E.l.f.'in sitesinden alışveriş yapmayı düşünenler ve hala haberi olmayanlar varsa bu adresten http://www.eyeslipsface.co.uk/ alışveriş yapsınlar.Diğer adresten Türkiye'ye gönderim yapmıyorlar.

(¯`v´¯)
`*.¸.*´
¸.•´¸.•*¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ .•´ ¸¸.•¨¯`•. Pin It

4 yorum:

  1. cnmm aldıklarının hepsi çok güzel lakin bende güzel diye kanıp All Over Cover Stick alanlardanım ama hiçmi hiç beğenmiyorum yapısı tuhaf sert kokusu dayanılmaz, hiç sevmedim, hatta sevmediğim ürünler başlıklı bir post hazırlayıp ilk maddesine koyacaktım bu ürünü :) ama beğeni değişebilir tabiki, güle güle kullan cicilerini ;)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim canım.Ya demek liste başı yapacak kadar beğenmedin :) Ben de rengi uyumlu olduğu için beğendim.Aslında sürekli kullanacağım bir ürün değil.Arada kullanacağım için yapısı pek rahatsız etmedi beni.

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel hepsi yeni cicilerini güle güle kullan:))

    YanıtlaSil

"Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilirler." demiş Mevlana.Aynı duygularda buluşmak dileğiyle :)

Sadece adınızı yazarak üye olmadan da yorum bırakabilirsiniz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...