-->

15 Eylül 2010 Çarşamba

4 Dans Etmeyi Sever Misiniz?(Step Up 3D)

Dans etmeyi sever misiniz?Ben dans etmekten çok izlemeyi severim.Her ne kadar istemiş olsam da zamanında istediğim zamanı ayıramadım maalesef.Şimdi de sadece izlemekle yetiniyorum :)

Dansla ilgili bütün filmleri seviyorum.Step Up serisi de severek takip ettiğim bir dans serisi.İlk 2 filmi beğenmiştim.Bu da yine onların tarzında güzel bir dans filmi.








Spoiler içermektedir.

Filmde en beğendiğim kısım bir tango sahnesi.Tango çok asil bir dans olarak geliyor bana.Duyguları çok güzel yansıtıyorlar.İzlerken dalıp gidiyorum resmen :) Bir de filmde tango sahnesinde çalan müzik çok hoşuma gitti.Film için yeniden düzenleme yapılmış şarkıda ama orjinalini dinlemek isterseniz buyrun.
Pin It

4 yorum:

  1. M.Mavdir p.si Türkiye de eski düğün gecelerinde damat ve gelin solona girdikleri zaman -tango- dans müziği çalınırdı.)

    İlk açılışta da Sacettin Tanyelli'nin "Papatya Gibisin" melodisiyle düğün yeri romantik bir havaya dönüştürülürdü,şimdi düğün geceleri güncel pop türü türkçe melodilerle ve potpori şeklindeki karma roman ve karadeniz türküleriyle değerlendirilmeye çalışılıyor.Romantizm yok edilmiş,hareketli müzikler seçilmiş,sahsen ben yadırgıyorum ama hoşlananlar da var.Hatızatında oynanan oyunların dans etmekli bir alakası yok?
    sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Bende her zaman dans etmek istemiş ve edenlerede özenmişimdir. Ama yetenek işi bu ve şahsen bende de yok. Ama edenleri izlemek bile zevk veriyor insana.
    Step up serisinin ilk iki filminide zevkle izledim. Ama ne yazık ki bu son filmini izlemeye fırsat bulamadım. Ama en kısa zamanda vakit ayırıp izliycem.

    Teşekkürler Mavi Masal!


    Araf!

    YanıtlaSil
  3. Hala seviyorum bu tür filmleri.:)

    YanıtlaSil
  4. Nida Ersin, daha hiç düğünlerde tango yapıldığını göremedim ben.Kötü döneme denk gelmişim demek ki :) Tangoyla başlayan bir düğün görmek güzel olurdu.Ama halk oyunlarını da çok seviyorum ben.Gerçi düğünlerdeki gösteriden çok insanların kurtlarını dökmesi oluyor :) Yine de düğünlerde daha önce görmediğim türdeki halk oyunlarını ilgimi çekiyor :) Sevgiler :)


    Araf, evet kesinlikle yetenek işi ve zamanında bu yeteneği ortaya çıkarmak gerek.Yoksa zamanla körelip gidiyor.Sonra da böyle bizim gibi imrene imrene izlemek kalıyor :)
    İlk ikisini izlediysen 3.yü de mutlaka izlemelisin.Farklı bazı güzel sahneler var.

    O.K.A. MAVİ TUTKU, dansa ilginiz varsa eğer bu filmleri izlemenin zamanı hiç geçmez :)

    YanıtlaSil

"Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilirler." demiş Mevlana.Aynı duygularda buluşmak dileğiyle :)

Sadece adınızı yazarak üye olmadan da yorum bırakabilirsiniz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...