-->

10 Nisan 2011 Pazar

4 Hiç Eskimeyenlerden "Aşkımdan Vazgeçme"

En sevdiğim şarkıcılardan birinin Leman Sam olduğunu söylemiş miydim?Bütün şarkılarını çok severim.O akıcı sesini dinledikçe dalar giderim.Sesi müthiş bir huzur verir bana.Onu dinlerken şarkının sözlerinin bütün anlamlarını yürekten hissederim.Bana bu tür duyguları hissettiren çok nadir sanatçı vardır.

Ümit Sayın "Söz-Müzik Ümit Sayın" adıyla yeni bir albüm çıkarmış.Tarkan'la söyledikleri "Gitme" şarkısının klibi şu an ekranlarda gösterimde.Albümdeki parçaları bilmem dinlediniz mi.Ben dinledim ve hepsine ayrı ayrı bayıldım.

Ümit Sayın, Leman Sam'la birlikte "Aşkımdan Vazgeçme" şarkısına düet yapmış.Şarkının bu düet halini ilk dinlediğimde gözlerim dolu dolu oldu.Bu ikili harika bir uyum yakalamışlar.Bu aralar kulağımdan ve dilimden düşmeyen şarkı bu olacak sanırım.


Ümit Sayın - Leman Sam Sen Aşkından Vazgeçme -... kartalistt Pin It

4 yorum:

  1. "Sen Aşkından Vazgeçme" daha önce dinlemiştim Leman hanımın bu şarkısını, düetini ilk defa dinledim. Çok güzel insanın gözlerini yaşartacak kadar sözleride dokunaklı:)ama senin gözlerin yinede dolmasın, kıyamam sana:)
    Grup Nara'yı dinlermisin?

    http://www.dailymotion.com/video/xczf1h_grup-nara-ne-olur-gitme_music

    YanıtlaSil
  2. leman sam'ı bende çok severim ve bu saatte nasıl da iyi geldi...
    paylaşımın için tşk.

    YanıtlaSil
  3. Nida Ersin, :) Evet dinlemiştim o şarkıyı.Güzel bi şarkı.Bayağıdır dinlemiyordum teşekkürler :)

    Elif-Kayra, bir Leman Sam hayranı daha görmek ne güzel :) Rica ederim.

    YanıtlaSil
  4. Leman Sam'ı çok duymuştum ama hiç dinlememiştim heralhalde bundan sonra hep dinlerim... Çok güzel bir parça ve yorumlayanda çok güzel yorumlayınca böyle güzel bir eser çıkar tabiki. Çok beğengim. (:

    YanıtlaSil

"Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilirler." demiş Mevlana.Aynı duygularda buluşmak dileğiyle :)

Sadece adınızı yazarak üye olmadan da yorum bırakabilirsiniz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...