-->

12 Ekim 2010 Salı

9 Hırkalarda Fiyonk

Kış yüzünü göstermeye başlamışken hırkalar, kazaklar da dolaplardan çıkmaya başladı.Ben kışın en çok hırka giymeyi severim.Renk renk, model model son yıllarda favorim hırkalar.Hem daha sıcak tutuyorlar hem de kullanımını seviyorum :) Gömlek, bluz, elbise her şeyle çok güzel uyum sağlıyorlar.

Hazır bu yıl fiyonk modası da varken bu modeller elimizdeki sade hırkalarımızı süslemeye fikir oluşturabilir.

Dantel, tül, kurdele ve keçe kullanarak fiyonklar hazırlayıp hırkalarımıza farklı bir görünüm verebiliriz.

Siteleri dolaşırken beğendiğim modelleri kaydediyorum belki yaparım diye.O yüzden modelleri nerelerden aldığımı hatırlamıyorum :)


Pin It

9 Ekim 2010 Cumartesi

4 Yağmurlu Bir Sonbahar Günü İçin...(Letters to Juliet-Aşk Mektupları)

Bu yıl kış erken geldi.Ama ben bu durumdan pek memnun değilim.Kış dediğin hafiften hafiften gelir :) Bir anda da kar yağmaz ki...Yok henüz bizim buralarda kar yağmadı ama Kartepe'ye yağmış, bir nevi biz de onun soğuğunu çekiyoruz.Pastırma sıcakları gelecekmiş denildiğine göre.Ben bi hevesle bekliyorum sıcak havalara doyamadım sanırım :)

Hava kapalı olunca eve tıkılıp kalıyorum.Yapacak bir şey bulamayınca da film iziyorum.Gerçi film izlemek için bahane bulmama gerek seviyorum film izlemeyi :)

Yine hoşuma giden bir filmi önereceğim.Bu melankolik havalar için güzel bir film.Romantik biraz da aralara komedi unsurları serpiştirilmiş.Ben İtalya'da geçen romantik filmleri çok seviyorum, sanki romantiklik havası biraz daha fazla oluyor.Bu film de İtalya'da geçiyor.





Sophie balayı için İtalya'ya gider ve orada Juliet'e yazılan mektuplara şahit olur.Daha sonra 50 yıl öncesinde Juliet'e yazılmış bir mektubu bulur.Bulduğu mektuba cevap yazmasıyla olaylar gelişmeye başlar.






Yağmurlu bir sonbahar gününde yapacak bir şeyiniz yoksa eğer elinize sıcak bir kahve alın ve yağmur sesleri eşliğinde bu filmi seyretmeye başlayın... Pin It

5 Ekim 2010 Salı

3 Erdem Ergün-Yek Ahenk

Erdem Ergün'ün Alma Ahımı şarkısını herkes mutlaka duymuştur.İlk duyduğumda çok beğenmiştim, dilimden düşmeyen şarkılardan biri olmuştu.Aslında şarkıyı Nev söylüyor sanmıştım, çünkü sesi bayağı Nev'e benziyor.Albümü çıkınca diğer bütün şarkılarını dinledim ve hepsi birbirinden güzel.Hepsi Alma Ahımı şarkısı kadar çok güzel.Gül, Gel Dedim, Pişmanım şarkılarını da çok beğendim.Hafif, duygusal müzik sevenlere tavsiye ederim albümü.







erdem ergün - alma ahımı [yenı klıp 2010]h.q.

izlesene.com Pin It

3 Ekim 2010 Pazar

4 Vicdanınız Hangisine Daha Fazla Dayanır?

Dün bir yazı okudum.Gerçekliği var mı yok mu bilmiyorum tabi ama çok ilgimi çekti.Daha doğrusu kafamı çok karıştırdı ve ne düşüneceğimi bilemedim.Allah kimseyi o durumda bırakmasın dedim sonra...

Yazı şöyleydi:

1999 Gölcük Depremi'nde bir adam depremi yaşıyor ve binadan kendini zor bela dışarı atıyor.Dışarı çıktıktan sonra karısıyla kızının içeride olduğu aklına geliyor ve tekrar içeri giriyor.İçeri girdiğinde karısının ve kızının içeride baygın olduğunu görüyor.İkisinden birini kurtarması gerek ama adam buna karar veremiyor ve 2. depremde adam da onlarla birlikte içeri ölüyor.

Okuduğumda içim acıdı.İnsan böyle bi durumda ne yapabilir ki?Hangisine kıyabilir?Ya da birini kurtardığında ötekinin acısıyla yaşamaya vicdanı ne kadar dayanabilir...

Ben bir cevap bulamadım.Allah kimseyi böyle bir acıyla yaşatmasın ve öyle bir duruma getirmesin...


Fotoğraf alıntıdır.
Pin It
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...